Evenwichtig, betaalbaar, eigen keuze

Op onze school bieden wij, in samenwerking met Sodexo, broodjes, soep en warme maaltijden aan. Kies je om elke dag een warme maaltijd te eten, of kies je er enkele dagen uit? Breng je jouw eigen lunchpakket mee of bestel je liever een belegd broodje bij het leerlingensecretariaat? Jij kiest volledig zelf! 

Warme maaltijd

Elke middag bieden wij een warme maaltijd aan. Je kan in het begin van het schooljaar via een app aanduiden op welke dagen je een warme maaltijd wilt nuttigen. Handig wanneer jouw favoriete maaltijd op het menu staat of je jouw lunchpakket op de keukentafel vergeten zou hebben. 

Een warme maaltijd bestaat uit een kom warme soep, een warme maaltijd, toegang tot de salad bar en een dessert. De menu wordt per maand gepubliceerd op Smartschool. Kostprijs: €5.30. 

Belegd broodje

Je hebt de mogelijkheid om 's middags een belegd broodje te eten. Ook deze zijn te bestellen via de app. Je hebt keuze tussen vier belegde broodjes. Deze worden dagelijks vers bereid in ons restaurant en kunnen om 12.05 uur afgehaald worden. 

Een broodje kost €2.70

Een snack tijdens de pauzes

Tijdens de eerste pauze (10.10 uur - 10.25 uur) kan je een kom warme soep, een gezond stuk fruit, een snack of water kopen in het schoolrestaurant