Evenwichtig, betaalbaar, eigen keuze

Op onze school bieden wij, in samenwerking met Sodexo, broodjes, soep en warme maaltijden aan. Kies je ervoor om elke dag een warme maaltijd te eten, of wens je dit slechts af en toe? Je keuze voor maaltijd en de betaling ervan kan online via https://sohappy.sodexo.be  of via de SoHappy-app. Je kan natuurlijk ook jouw eigen lunchpakket meebrengen. Kortom, jij kiest volledig zelf! 

Warme maaltijd

Elke middag bieden wij een warme maaltijd aan. Handig wanneer jouw favoriete maaltijd op het menu staat of je jouw lunchpakket op de keukentafel vergeten zou hebben. 

Een warme maaltijd bestaat uit een kom warme soep, een warme maaltijd, toegang tot de salad bar en een dessert. Er is dagelijks een vegetarisch alternatief mogelijk. De menu wordt per maand gepubliceerd op Smartschool. Kostprijs: €6.20

Belegd broodje

Je hebt de mogelijkheid om 's middags een belegd broodje te eten. Ook deze zijn te bestellen via de app. Je hebt keuze tussen vijf belegde broodjes. Deze worden dagelijks vers bereid in ons restaurant en kunnen om 12.05 uur afgehaald worden. 

Een broodje kost €3.50