Schooljaar 2024 - 2025

Inschrijven in jaar 1

Inschrijven

Op 13 mei 2024 maakt het CAR* de toewijzingen bekend. Samen met je ouders kan je je toewijzing (ticket) verzilveren op donderdag 16 mei, vrijdag 17 mei, zaterdag 18 mei, dinsdag 21 mei, woensdag 22 mei en vrijdag 24 mei 2024 op het Sint-Lievenscollege via een persoonlijk en individueel intakegesprek. We sturen je op 13 mei alle nodige info door zodat je een afspraak kan maken voor het intakegesprek.

Kreeg je jammer genoeg geen ticket voor onze school? Dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op. 

Heb je je niet aangemeld via het CAR, dan kan je je vanaf 14 mei aanmelden op onze school via deze digitale vragenlijst voor een plaats op onze wachtlijst. Ook als je je rechtstreeks aanmeldt op onze school te Zilverenberg 1, 9000 Gent zal je deze digitale vragenlijst dienen in te vullen op de school zelf.

Ben je al ingeschreven op onze school of kreeg je een ticket via het CAR? Dan hoef je deze vragenlijst niet in te vullen. Je hebt automatisch voorrang voor het volgende schooljaar. Alle inschrijvingsformaliteiten van huidige leerlingen voor het volgende schooljaar gebeuren op 30 juni 2024.

* Centrale AanmeldingsRegister  van het Lokaal Overlegplatform Gent

 

Inschrijven in jaar 2, 3, 4, 5 of 6

Vanaf maandag 15 april om 9.00 uur kan je je via onderstaande link aanmelden voor een inschrijving in het tweede, derde, vierde, vijfde of zesde jaar op het Sint-Lievenscollege Humaniora. Ook als je je rechtstreeks aanmeldt op onze school te Zilverenberg 1, 9000 Gent zal je onderstaande digitale vragenlijst dienen in te vullen op de school zelf.

Inschrijvingsregister Jaar 2 - 6 (2024-2025)

Volg je al les op onze school? Dan hoef je deze vragenlijst niet in te vullen. Je hebt automatisch voorrang voor het volgende schooljaar. Alle inschrijvingsformaliteiten van huidige leerlingen voor het volgende schooljaar gebeuren op 30 juni 2024.

 

Informeren

In de loop van september 2024 informeren we je graag over de nieuwe data voor onze infoavonden en ons leerfestival. 

Interesselijst

Blijf je graag op de hoogte van onze events, dan kan je je gegevens achterlaten op onze interesselijst. 

Interesselijst

Leerfestival voor basisscholen 

Ook basisscholen zijn van harte welkom op het Sint-Lievenscollege. Wens je langs te komen met je klas? Dan kan hier je contactgegevens achterlaten vanaf 1 oktober 2024. 

Heb je reeds met je klas deelgenomen aan ons Leerfestival voor basisscholen? Dan geven we je zeker een seintje.