Schooljaar 2020-2021

Inschrijven voor het eerste jaar - schooljaar 2020 - 2021

Informeren & aanmelden

De infomenten en de aanmeldingsperiode zijn achter de rug.

 Van

De digitale aanmeldingsperiode is afgelopen. Meer info: klik hier

Inschrijven

Vanaf 16 mei 2020 is het mogelijk om de inschrijving digitaal af te werken. 

 

Boekenlijst en laptopproject

Medio juni ontvang je meer informatie over alle noodzakelijke leermaterialen en hoe je deze via de school kan bestellen. Uiterlijk op woensdag 1 juli verwachten we de digitale bestelling van jouw boeken. Op het Sint-Lievenscollege dient elke leerling over een eigen laptop te beschikken thuis én op school. Er zijn verschillende manieren om in te stappen in dit laptopprogramma. 

Welkom op SLC!

Op donderdag 27 augustus 2020 ontvangen de klastitularissen en de mensen van het secretariaat jou op onze school tussen 16.00 u en 18.00 u. Je komt te weten in welke klas je zal zitten en we geven jou reeds je studiematerialen mee. Zo ben je helemaal voorbereid voor de start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 1 september 2020!

 

Inschrijven vanaf het tweede jaar

Voor kennismaking, intakegesprek en inschrijving voor een ander leerjaar op de humaniora kan u een afspraak maken met de directeur van de tweede en derde graad, dhr. Koen Vandamme op het nummer 09 225 11 47 of per mail koen.vandamme@sintlievenscollege.be.

Voor kennismaking, intakegesprek en inschrijving voor een ander leerjaar op de business-afdeling kan u een afspraak maken met de directeur, dhr. Filip Van Damme op het nummer 09 225 77 50 of per mail filip.vandamme@slcb.be.