Lezing Jef Vermassen en bezoek Ghelamco Arena

Activiteit Oud-leerlingenvereniging

Activiteiten

Op vrijdag 18 november biedt de Oud-leerlingenvereniging van onze school een dubbelactiviteit aan! 

Bezoek Ghelamco Arena

Om 19.00 uur kan je deelnemen aan een rondleiding met bezoek aan de tribune, kleedkamers, perszaal, enz. en krijg je een korte voorstelling van de geschiedenis van KAA Gent. Je ontdekt de trots van voorzitter en oud-leerling Ivan De Witte! 
Prijs: 12.00 euro per persoon. 

Lezing Jef Vermassen

De vermaarde strafpleiter en oud-leerling van onze school (retorica 1966) houdt een lezing over zijn boeken en legt een link met zijn schooltijd. De lezing begint om 20.15 uur uur. 
Prijs: 5.00 euro per persoon. 

Deelname en inschrijven: 

Dit event staat open voor alle (oud-)leerlingen, (oud-)leraren en hun vrienden en kennissen. Breng dus gerust andere personen mee voor deze interessante avond. Om praktische redenen is het aantal deelnemers wel beperkt tot 200 deelnemers voor de lezing en tot 5 groepen van 25 personen voor de rondleiding.

Wil je er graag bij zijn, schrijf je dan in vóór 14 november door:

  1. een e-mail te sturen aan william.govaert@telenet.be met vermelding van de activiteit(en) waaraan je deelneemt en het aantal personen;
  2. het overeenstemmende bedrag te betalen op het rekeningnummer BE35 0680 5558 2037 van de vzw Oud-leerlingenvereniging Sint-Lievenscollege met vermelding van “GHELAMCO", het aantal deelnemers en de naam van de afzender van de e-mail.

De inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling.