Annulatie oud-leerlingenfeest

Annulatie oud-leerlingenfeest van 28 november

In de kijker

Beste oud-leerling,

Beste (oud-)leraar,

Beste jubilaris,

 

Tot onze grote spijt moeten wij u mededelen dat de oud-leerlingenvereniging besloten heeft het oud-leerlingenfeest van 28 november af te gelasten.

Toen wij enkele maanden geleden beslisten het oud-leerlingenfeest te organiseren, deden wij dat in de wijdverbreide overtuiging dat wij dankzij de bijna algemene dubbele vaccinatie ongeremd zouden kunnen feesten in het “rijk der vrijheid”. Vandaag is de corona-toestand echter zeer zorgwekkend en de kennis over de doeltreffendheid van de vaccinaties sterk geëvolueerd.

 

Het overlegcomité van eergisteren heeft evenementen van de aard van het OLV-feest weliswaar niet verboden, maar legt bijkomende maatregelen op, zoals het covid safe ticket en mondmasker, die de gemoedelijke sfeer van een reünie en een leuke babbel bij de receptie zeker niet bevorderen. Bovendien is de opkomst voor het feest met bijna 170 ingeschreven personen zeer hoog en nemen de besmettingsrisico’s in verhouding toe.  Hoewel ventilatie van het schoolrestaurant mogelijk is, kunnen twijfels rijzen over de praktische haalbaarheid en het comfort dat wij de genodigden kunnen leveren bij de lage buitentemperaturen die voorspeld worden voor zondag 28 november.

Daarom vonden wij het niet langer opportuun het feest te organiseren en wij zijn er rotsvast van overtuigd dat u deze beslissing kunt begrijpen en aanvaarden.

 

De betalingen die u heeft verricht, worden zo snel mogelijk terugbetaald op de bankrekening die u voor de betaling gebruikte.

 

Zoals uzelf keken wij enorm uit naar dit feest en deze afgelasting betekent zeker definitief afstel. Samen met u kijken wij hoopvol uit naar volgend jaar.

 

Hou het ondertussen gezond !

 

Met vriendelijke groet, 

Frank Cocquyt                                                                  

Voorzitter vzw OLV SLC