ArtBot

ArtBot-kamp afgelast

Nieuws

Hier hoorde u een inschrijflink te vinden voor ons fantastisch jaarlijks ArtBot-kamp. Tijdens dat kamp bouwen 75 kinderen samen met onze leerlingen aan een heuse robot! Of dat was het plan, want met spijt in het hart moeten we u meedelen dat het ArtBot-kamp dit schooljaar niet zal kunnen doorgaan. 

ArtBot is teamwerk, samen spelen, samen onze STEaM-richting verkennen. Intensief kennismaken met onze school, onze leerkrachten, onze leerlingen en toekomstige klasgenoten. Op het einde was er een grote slotshow voor jong en ouder(s)! Maar door de huidige COVID19-maatregelen kunnen we het kamp helaas niet in deze vorm laten doorgaan. 

We hebben naarstig gezocht naar oplossingen en andere formules. Gedacht in bubbels en 'out of the box', ons dubbel geplooid en in twee proberen splitsen, maar het virus laat zich niet zomaar doen. 

Onze leerkrachten en leerlingen laten zich ook niet doen. Het goed oriƫnteren van toekomstige leerlingen blijft een prioriteit van onze school. Houd daarom onze communicatie in de gaten.

Wordt vervolgd! 

- Het ArtBot-Team