Ondernemen & ICT

Traject Business.

 

Workshop: Minecraft

Een dorp dreigt op te gaan in vlammen! Ontmoet je programmeerassistent, de Minecraft Agent, en programmeer hem zodat hij zich een weg door het bos kan banen en gegevens kan verzamelen. Met deze gegevens kan de Agent voorspellen waar de volgende brand zal uitbreken. Programmeer de Agent vervolgens om de verspreiding van branden te voorkomen, het dorp te redden en het bos weer tot leven te brengen. Leer de basis van het programmeren en verken een levensecht voorbeeld van kunstmatige intelligentie (AI).

Instructies voor de installatie van Minecraft Education Edition vind je hier!

Studierichting: 1A met verdieping ICT 
Vak :   –   lesuur per week 
Workshop: 13.15 uur, 13.55 uur en 15.15 uur


Workshop: Wow W’Ondernemen

In de workshop Wow W’Ondernemen kom je  op een speelse manier te weten of je beschikt over commerciële, administratieve of probleemoplossende talenten. In het onderdeel de balans - de basis van de boekhouding komen administratieve vaardigheden van pas. In het verkoopgesprek komen dan weer commerciële talenten naar boven. In de 2 andere workshops combineren we merken, logo’s en baselines met ICT-skills. 

Tijdens het vak ondernemen willen we je interesse bijbrengen voor de wereld van het ondernemen en je helpen om je kritisch op te stellen tegenover verschillende aspecten van het ondernemerschap. 

Studierichting: 1A met verdieping ondernemen 
Vak :   –   lesuur per week 
Workshop: 15.15 uur