Schola Cantorum

Schola Cantorum nodigt uit! 

In de kijker

Vele oud-leerlingen hebben tijdens hun collegetijd meegezongen met de Schola Cantorum van de Gentse Sint-Baafskathedraal, die in 1928 werd opgericht in de traditie van de kathedraalschola uit de vijftiende en de zestiende eeuw.

De band met het Sint-Lievenscollege is doorheen de jaren altijd aanwezig geweest en nu de zangers hun 90ste verjaardag vieren, wil ook de oud-leerlingenvereniging van het Sint-Lievenscollege de Schola van harte huldigen door een concert te organiseren in de kapel van het college, waar ook de wekelijkse repetities van het koor plaatsvinden.

Graag nodigt de oud-leerlingenvereniging van het Sint-Lievenscollege u samen met familie en vrienden uit op zondag 16 december om 15 uur in de kapel (ingang via Volmolenstraat).

Kaarten kan u nu reeds in voorverkoop bestellen via onthaal@sintlievenscollege.be aan €15 per persoon, u zal vervolgens uitgenodigd worden om het bedrag over te schrijven en dan liggen die klaar aan de kassa. Op de dag van het concert zelf kosten de kaarten aan de kassa €18.